Klassisk hudvård

 

En ansiktsbehandling ger dig en renare och friskare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad och produkterna anpassas efter just din hudtyp. I ansiktsbehandlingen får du en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård. I alla ansiktsbehandlingar ingår brynplockning.

 

 

Klassisk ansiktsbehandling.

För alla hudtyper. Vill du fräscha upp din hy? Då skall du prova vår klassiska ansiktsbehandling. Behandlingen inkluderar dubbel rengöring, dubbel peeling ( korn/AHA och ultraljudsvibrationer) för att avlägsna torr hud, behandling med högfrekvens för mer stimulering av huden alt Iontofores för bättre inslussning av serum, lyxig lång massage av ansikte och dekolltage, samt en ansiktsmask och creme anpassad för din hudtyp.. Behandlingen innehåller även ånga och porrengöring samt plockning av bryn. Före och efter behandlingen genomförs en fuktanalys av huden.

 

För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte.

 

 

795:- BOKA DIREKT

 

Djuprengörande ansiktsbehandling, Porrengöring

 

Känns din hud fet eller oren? I denna ansiktsbehandling fokuseras det på att djuprengöra huden. Behandlingen innehåller dubbel rengöring, dubbel peeling ( korn/AHA och utlraljudsvibration), ånga, portömning, behandling med högfrekvens för mer stimulering av huden alt Iontofores för bättre inslussning av serum och ansiktsmask och creme efter hudtyp. Din hud blir ren och fräsch. Före och efter behandlingen genomförs en fuktanalys av huden.

 

Om du har acne passar denna behandling dig perfekt.

 

Din hud kommer att kännas ren och fräsch.

 

650:- BOKA DIREKT

 

 

Porrengöring med skin boost

 

En djuprengörande porrengöring men med en peeling bestående av glykolsyra. Denna syra ger huden lyster, ökar fukthalten, fastheten och minskar porer. Den ger också en allmän hudföryngring. Behandlingen utförs med synchrolines produkter och 3 dagar efter behandling ska hemprodukt användas. En behandling för alla hudtyper.

 

695 kr BOKA DIREKT

 

 

Lätt ansiktsbehandling

 

Närande och mjukgörande behandling som passar alla. Efter dubbel rengöring och dubbel peeling masseras huden i ansiktet och dekolltaget och ansiktsmask och creme appliceras efter hudtyp. Iontofores ingår för bättre inslussning av serum. En uppfräshande och välgörande behandling anpassad efter just din hudtyp. Före och efter behandlingen genomförs en fuktanalys av huden.

 

575:- BOKA DIREKT

 

 

Tillägg till ansiktsbehandling ( ej enskild behandling):

 

 

Hårbottensmassage 50:-

 

Handmassage med Handinpackning 75:-

 

Uppfräschande make up med 5 produkter 100:-

BOKA DIREKT . Ange vilket tillval du önskar i meddelanderutan

 

 

Lenas Hudvård från topp till tå Storforsvägen 53, Piteå

lenas@lenashudvard.se 0911- 340 11 070-378 97 46

 

Lenas Hudvård

Från topp till tå

Ansikts behandling