Kropp

Lenas Hudvård

Från topp till tå

Kropp

 

 

 

Massage

 

Massage är en mycket gammal behandlingsmetod där blod- och lymfcirkulation stimuleras vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning. Jag jobbar med klassisk massage som är djuparbetande på musklerna. Massage räknas som friskvård för din friskvårdspeng.

 

Rygg och nackmassage 25 min

 

350:- BOKA DIREKT

 

Kroppsmassage 50min

 

620:- BOKA DIREKT

 

För massage på hela kroppen eller delar med behov av mer tid ex rygg.

 

 

Trötta ben behandling

 

En behandling för dig som har svullna, ömma, spända, trötta ben. Behandlingen innehåller massage och inpackning och produkterna och massagen i behandlingen bidrar till ökad blod och lymf cirkulation och benen känns "lättare". Produkterna anpassas efter ben dvs, åderbrock, muskelvärk mm.

 

450:- BOKA DIREKT

 

 

Papaya Body Dream

 

Detta är en skön uppiggande behandling för både kropp och själ. Behandlingen ger både din hud fin lyster och en mjukhet som varar länge. Behandlingen inleds med en enzym-scrub, därefter en vanlig scrub med peeling korn. Denna dubbelscrub gör att din hud blir fantastiskt mjuk. Avslutas med dusch och body lotion.

 

550:- BOKA DIREKT

 

 

Aromatisk inpackning

 

En olja anpassad för vad din kropp behöver ( värme, detox, uppiggande, mjukgörande mm) masseras in på hela kroppen. En avslappnande känsla infinner sig med hjälp av varma stenar. En stunds vila inpackad följer efter det för att oljorna ska göra bästa effekt. En njutbar upplevelse med mycket välbefinnande.

 

620:- BOKA DIREKT

 

Chilibehandling

.

Chili sätter fart på cirkulationen och är samtidigt mjukgörande och uppiggande. Behandlingen inleds med en peeling och sedan chiliinpackning med lera

som får verka över hela kroppen. Du ligger nerbäddad med värme för att produkterna ska gå ner på djupet och jobba med lymf och blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med dusch och body lotion. Denna behandling passar dig som vill ha en värmande behandling.

 

620:- BOKA DIREKT

 

Gingerbehandling ( Detox)

 

Ginger dvs ingefära är antiinflammatorisk och behandlingen passar alla men är mycket bra vid inflammatoriska tillstånd i kroppen dvs reumatisk värk eller fibromyalgi. Alla kan tidvis behöva detta för kroppen och behandlingen passar även alla som vill ha en utrensande effekt. Den startar med peeling och sedan inpackning med lera och ingefära. Efter vila med värme så avslutas behandlingen med dusch och body lotion.

 

620:- BOKA DIREKT

 

 

Chokladbehandling

 

En dröm för kropp och sinne. Din kropp masseras/peelas med en saltscrub dark chocolate. Efter det blir man masserad med en chokladbalm som innehåller massor med antioxidanter som motverkar angrepp på hudens celler, därefter blir man inlindad i värme. Behandlingen avslutas med dusch och body lotion.

Din hud och dina sinnen tackar dig när du njutit av denna behandling.

 

695:- BOKA DIREKT

 

 

Tänk på att efter en kroppsbehandling vill man gärna krypa in i något bekvämt plagg och för enkelhetens skull även ha med ett ombyte underkläder.

 

 

 

Lenas Hudvård från topp till tå Storforsvägen 53, Piteå

lenas@lenashudvard.se 0911- 340 11 070-378 97 46