Kropp

       

Kropp

Massage


Massage är en mycket gammal behandlingsmetod där blod- och lymfcirkulation stimuleras vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning. Jag jobbar med klassisk massage som är djuparbetande på musklerna. Massage räknas som friskvård för din friskvårdspeng.


Rygg och nackmassage  25 min                     


360:-   Boka Direkt  


Kroppsmassage  50min


650:-   Boka Direkt


För massage på hela kroppen eller delar med behov av mer tid ex rygg.Trötta ben behandling


En behandling för dig som har svullna, ömma, spända, trötta ben. Behandlingen innehåller massage och inpackning och produkterna och massagen  i behandlingen bidrar till ökad blod och lymf cirkulation och benen känns "lättare". Produkterna anpassas efter ben dvs, åderbrock, muskelvärk mm.


495:-   Boka Direkt Papaya Body Dream


Detta är en skön uppiggande behandling för både kropp och själ. Behandlingen ger både din hud fin lyster och en mjukhet som varar länge. Behandlingen inleds med en enzym-scrub, därefter en vanlig scrub med peeling korn. Denna dubbelscrub gör att din hud blir fantastiskt mjuk. Avslutas med dusch och body lotion.


595:-   Boka Direkt Aromatisk inpackning


En olja anpassad för vad din kropp behöver ( värme, detox, uppiggande, mjukgörande mm) masseras in på hela kroppen. En avslappnande känsla infinner sig med hjälp av varma stenar. En stunds vila inpackad följer efter det för att oljorna ska göra bästa effekt. En njutbar upplevelse med mycket välbefinnande.


650:-   Boka Direkt 


Chilibehandling

.

Chili sätter fart på cirkulationen och är samtidigt mjukgörande och uppiggande. Behandlingen inleds med en peeling och sedan chiliinpackning med lera

som får verka över hela kroppen. Du ligger nerbäddad med värme för att produkterna ska gå ner på djupet och jobba med lymf och blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med dusch och body lotion. Denna behandling passar dig som vill ha en värmande behandling.


695:-   Boka Direkt 


Gingerbehandling ( Detox)


Ginger dvs ingefära är antiinflammatorisk och behandlingen passar alla men är mycket bra vid inflammatoriska tillstånd i kroppen dvs reumatisk värk eller fibromyalgi. Alla kan tidvis behöva detta för kroppen och behandlingen passar även alla som vill ha en utrensande effekt. Den startar med peeling och sedan inpackning med lera och ingefära. Efter vila med värme så avslutas behandlingen med dusch och body lotion.


695:-   Boka Direkt 
Tänk på att efter en kroppsbehandling vill man gärna krypa in i något bekvämt plagg och för enkelhetens skull även ha med ett ombyte underkläder.
                                                            Lenas Hudvård  från topp till tå   Storforsvägen 53, Piteå

                                                                  lenas@lenashudvard.se   0911- 340 11  070-378 97 46