Pure cell treatment

PURE CELL TREATMENT är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.


En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.


För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda "levande hudvård". Maria Åkerberg är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna.


Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv.


En helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr.


Vad är stamceller och var kommer de ifrån?


Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att det i ett gediget forskningsunderlag från Lunds universitet visar att det sker en unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter.

Cellerna kommer ej från djur eller bakterier, utan de är växtceller med ren livskraft från växtriket. Cellerna odlas i en skyddad miljö som anpassas för att cellerna ska nå sin fulla potential med högintensiv näring.


PURE CELL TREATMENT- Basic

Högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.


En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring i två steg, hudanalys, peeling, handmassage med växtceller och vårdande handkräm, ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lång och lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, fuktgivande kräm och närande ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion. Ger synliga resultat som håller; du höjer statusen på din hud några snäpp!


Produkterna i behandlingen är ekologiska och kommer från Maria Åkerberg. Behandlingstid ca 75 min


1595:-

PURE CELL TREATMENT- CleanseEn avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring i två steg, hudanalys, peeling, ånga, portömning, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.


Behandlingen med växtcellerna ger huden högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.


Produkterna i behandlingen är ekologiska och kommer från Maria Åkerberg.

Denna behandling är att föredra om du har orenheter i huden för att få ut max av cellernas verkan. Behandlingstid ca 90 min


1650:-Om du vill lägga till frans och/ eller bryn färgning får du den för halva ordinarie priset. Detta måste anges vid bokningen!

Vem passar behandlingen till?


ALLA hudtyper mår bättre av Pure Cell Treatment. En mogen hud ser störst skillnad efter behandlingen. Även en mycket känslig hud mår bra av Pure Cell Treatment.

Hudåkommor såsom rosacea, acne, perioral dermatit mm får hjälp att repareras.

 

Vilka resultat kan jag förvänta mig? 


Jämnare hudfärg

Mer lyster

En starkare och friskare hud

Ökad vitalitet och spänst  i huden

 

Vad händer i huden när cellerna tillförs?


Huden blir fullproppad med antioxidanter

Kollagenbildningen i huden stimuleras

Hudens cellförnyelse ökar

Huden blir fuktmättad samt får en perfekt fettbalans

Reparationssystemet i huden sätter igång

 

Hur ofta kan jag göra Pure Cell Treatment?


Behandlingen kan göras istället för din traditionella ansiktsbehandling, så optimalt är var 6:e vecka. Pure Cell Treatment kan också, vid vissa hudproblem, göras som en kur om 4- 6 behandlingar. Men även vid enstaka behandlingar tillförs massor med "nyttigheter" och effekt syns
                                                                                                      Lenas Hudvård  från topp till tå   Storforsvägen 53, Piteå

                             lenas@lenashudvard.se     070-378 97 46.