Nyheter

  FOOT CREAM RELAXING


Berikad med lugnande eteriska oljor av Lavendel, är denna fotcreme speciellt utformad för att ge dig avkoppling och lugn efter en lång dag.


                       229:-

    STOP ON SPOT GEL


Här har du produkten som du punkt-behandlar småkvisslor och problem med. Den supereffektiva lilla produkt med det maffiga innehållet rensar upp orenheter och läker inflammationer. Du använder den på finnar, akneutslag och myggbett. Produkten är klådstillande och lugnande. Perfekt efter små rakutslag, follikuliter vid vaxning mm. Kan återappliceras flera gånger under dagen, även utanpå makeup. Ta en liten“dutt” och klappa in den.


                      198:-

   

MAGNOLIMANIA body lotion


FUKTGIVANDE BODYLOTION MED EN FRÄSCH KÄNSLA


Rikligt återfuktande body lotion

[94% ingredienser från naturlig källa]


•Intensivt fuktgivande och fuktbindande

• Lugnar känslig, irriterad hud

• Har en antioxidativ effekt och skyddar hudbarriären


   200ml          398:- 


  TVÅ NYA NYANSER AV FOUNDATION


Foundation från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är en växtbaserad underlagscreme som ger en jämnare hudton samtidigt som den skyddar och mjukgör huden. Pigmenten ger dessutom ett naturligt solfilter. Foundation appliceras enkelt och ger en jämn finish som håller hela dagen.

Foundation Light passar en ljus hud med neutral underton

Foundation Fair passar en mycket ljus hud med kall underton


                       349:-

   

MOULDING CREME ENERGY


Moulding Cream Energy är en hårcreme som låter dig forma håret som du vill, samtidigt som det får textur, volym och flexibilitet. Passar allt från lockigt till rakt hår, i alla längder. Frisyren håller länge och håret blir mjukt och vackert.

Massera in en ärtas storlek i handdukstorkat eller torrt hår och forma håret som du vill.

30ml

                    69:-


   

HAIR CONDITIONER ROSEMARY


Hair Conditioner Rosemary är ett återfuktande balsam med Jojobaolja som reder ut håret och ger fin glans genom att släta ut hårstrånas ytskikt. Balsamet vårdar och mjukgör håret utan att tynga ner. Hair Conditioner Rosemary hjälper även till att minimera skador, såsom kluvna toppar och brutna hårstrån, genom att ge ett skydd till håret och på sikt göra det mer motståndskraftigt.


250ML 249:-   500ML 349:-

From 1/1-22 gäller: Ej Avbokad tid sk "no show" debiteras enligt gällande prislista

Boka din egen shoppingstund! 15 egna minuter när ingen annan än du är inne på salongen.

Boka här

Vill du handla övrig tid än det som finns bokningsbart? Kom under butiksöppen tid eller skicka sms så kommer vi överens om shoppingtid för dig.