Erbjudanden

Behandlingserbjudande april och maj


LASHLIFT MED FRANS OCH BRYNFÄRG


Lash Lift är en behandling som innebär att man böjer/semi-permanentar fransarna skonsamt för att få en fin böj som lyfter blicken. Detta är en teknik som använts inom franspermanent under många år tillbaka.Vad ger Lash Lift för effekt?En Lash lift behandling ger snygga böjda ögonfransar som i sin tur ger ett piggare utseende. Du kommer inte att få fler ögonfransar (som vid en lash extension) men behandlingen ger illusionen av att du får längre och fylligare fransar.Ord pris 975kr


                                        850:-

Behandlingserbjudande april och maj


BT Titan Microslipning Full face


avancerade resultat - utan nålar med inslussning av stamceller


bt titan är en högkvalitativ så kallad mikropenna för professionellt bruk. Den används för att utföra professionell mekanisk mikroslipning och även inslussning av kraftfulla serum. Med hjälp av så kallade Nano Tips, som är små pyramidformade tippar i slitstark silikon, poleras hudytan och struktur och hudton jämnas ut.

Behandlingen innehåller rengöring, titanslipning, mask, serum och avslutande kräm.Full face, behandlas efter slipning med stamceller. ord pris……….1650:-


                              995:-25% rabatt på Hair & Body Shampoo Essential


Hair & Body Shampoo Essential är ett milt, vårdande schampo och en fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller eteriska oljor av Grapefrukt och Lagerblad som har en uppfriskande effekt.

Hair & Body Shampoo kan användas dagligen för att tvätta hår och kropp. Det fungerar även som ansiktsrengöring för normal hud, som raklödder och som rengöring för skägg och mustasch. De milt rengörande ingredienserna kommer främst från kokos och majs, och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. Därför torkar produkten inte ut hud och hår, till skillnad från vanlig tvål.

Produkten är naturligt självkonserverande.

ord pris 149:- Erbjudandet gäller 2-30/5


                           112:-Sunwards solskydd för ansikte och kropp

Ansikte spf 30&50  Kropp spf 30  Baby spf 50


Dessa produkter är speciellt utvecklade för att ge maximalt UV-skydd för ljus hud (hudtyp 1-2) eller till specifika hudtillstånd som t.ex. vid pigmentrelaterade hudförändringar. Dessa kräver mer omfattande UV-skydd liksom t.ex. efter behandling och/eller medicinering som gör huden ljuskänslig. Barn, där hudens ljusskyddande egenskaper ännu inte är fullt utvecklade, omfattas också av de hudtyper som behöver maximalt UV-skydd.

ord pris 260/270:- Erbjudandet gäller tom 30/5


                           199:-