Erbjudanden

                 

FRISKVÅRDSMASSAGE ANSIKTE-

jag bjuder på porrengöring


En underbart avslappnande behandling för ansiktets muskulatur. Efter massage med vulkanisk lera så masseras huden med lymfstimulerande diamond rollers och massage med ansiktsmask jobbar avslappnande för ansiktsmuskulaturen. Behandlingen avslutas med massage med gua sha stenar som jobbar uppstramande.


För djupare effekt av denna behandling rekommenderas tillval : massage med örter dvs Herbs2peel för 295:-Vill du ha tillvalet kan du meddela detta i meddelanderutan vid bokning.

       


     från 850:-  värde porrengöring 200:-


LASHLIFT FRANSBÖJNING

med frans och brynfärg


Lash Lift är en behandling som innebär att man böjer/semi-permanentar fransarna skonsamt för att få en fin böj som lyfter blicken. Detta är en teknik som använts inom franspermanent under många år tillbaka.

Vad ger Lash Lift för effekt?

En Lash lift behandling ger snygga böjda ögonfransar som i sin tur ger ett piggare utseende. Du kommer inte att få fler ögonfransar (som vid en lash extension) men behandlingen ger illusionen av att du får längre och fylligare fransar.


Ord pris 995kr


                                 875:-

       

    FACE LOTION MORE   15  ML


Face Lotion More är en återfuktande lotion för mogen hud (cirka 40+). Extrakt från Rödklöver och eteriska oljor av Ros, Patschuli och Bergamott återger huden dess elasticitet och spänst.


                            49:-