Erbjudanden

Behandlingserbjudande februari och mars


     ALEX EXCLUSIVE LIFT


Superfin behandling för stressad och behövande hud som tappat sin elasticitet.

Förutom den fantastiska effekten av örtpeelingen ( herbs2peel) så innehåller ansiktsmask och serum spilanthol som är naturens botox.

Behandlingen ger huden en superbra balans på fett och fukt och verkar uppstramande.

Välj att göra den med eller utan portömning.


Alex exlusive lift 995:-


Alex exclusive lift med portöming 1095:-

    

     

  INSIDEOUT SKIN PERFECTOR


Detta underbara serum hjälper kroppens egna lipid- och ceramiduppbyggnad av huden, inifrån och ut = Inside Out effect. Här aktiveras hudens epidermala cellförnyelse, där vi reparerar skadad hudbarriär och stärker den naturliga skyddsmekanismen i huden. Kombinationen Niacinamide, Adenosine och Peptider tar krafttag mot linjer och rynkor, verkar porsammandragande och stimulerar collagen och elastin produktionen markant – allt för en klar, slät, energirik och stark hud.


Pris: ​636 SEK (Värde 795 SEK)


Erbjudandet gäller tom 30/3


Behandlingserbjudande februari och mars


   ALEX STEM CELL BOOSTER


Denna behandling passar perfekt till en trött hud som behöver lyster.

Stamceller från grönt äpple triggar hudens egna stamceller och förbättrar fukt och elasticitet. Innehåller även den effektiva örtpeelingen herbs2peel med tillförsel av vitaminer, mineraler och växthormoner.

Välj att göra med eller utan porrengöring.


Alex stem cell booster 995:-


Alex stem cell booster med portömning 1095:-


     

NO NEEDLE BOTANICAL LIFTER 3X


För dig som aktivt vill jobba på att minimera mimiska rynkor och linjer, utan att skapa ett för hårt intryck och med helt naturliga ämnen -Utan nålstick! Samtidigt, få maxat med fukt som i förlängningen fyller ut huden och ger ett mer hälsosamt intryck. Vem vill inte ha det? I detta fall använder vi Spinanthol (utvunnit ur Paracress växten) som är det aktiva ämnet i No Needle botanical lifter x3. Det har samma egenskaper som Botox men med en kortare verkningstid och bör återappliceras kontinuerligt för att upprätthålla och förbättra effekten. Med tre olika typer av Hyaluronsyra som tränger djup ner i huden och matar vi huden med fukt, under lång tid.


Pris: ​556 SEK (Värde 695 SEK)


Erbjudandet gäller tom 30/3


     

            Vitamin C Boost


Vitamin C Boost innehåller Serum C och Night Cream som boostar huden med både fukt och vitaminer.


Pris: ​399 SEK (Värde 598 SEK)


Erbjudandet gäller tom 28/2


 NIGHT CREME MORE

 100ml


Night Cream More är en näringsrik nattcreme för mogen hud. Cremen hjälper synliga ålderstecken och verkar återfuktande på torr hud.

Innehållet Rapsolja och Havtornsolja ger Night Cream More en lyxig konsistens och en uppbyggande formula. Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och C-vitamin, och är speciellt bra för att stärka skyddsbarriären i huden under natten.


Pris 350 SEK

(Värde 499 SEK)


Erbjudandet gäller tom 17/2

 

       33% rabatt på Liquid Soap


Erbjudandet gäller till 28 februari eller så långt lagret räcker på alla Liquid Soap i storlekarna 250 ml och 500 ml.Pris 87:- / 133:- SEK


(Värde 129:-/199:- SEK)FACE MASK SPIRULINA

 


Face Mask Spirulina från Maria Åkerberg är en härligt doftande ansiktsmask med spirulina och vit lera. En balanserande mask för dig som uppskattar Beauty Ageing, dvs att huden åldras på ett mjukt och fint sätt.Face Mask Spirulina verkar för att jämna ut hudytan och göra huden len.Pris 199 SEK

(Värde 299 SEK)


Erbjudandet gäller tom 17/2

 BODY BALM ENERGY


Body Balm Energy är en sammetslen kroppsbalm som hjälper till att mjukgöra torr vinterhud på kroppen. Den är berikad med den naturligt mjukgörande ingrediensen Kakaosmör som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig.


Pris 199 SEK

(oRD PRIS 249 SEK)      HAND CREME

            100ml


Hand Cream innehåller extrakt av Ringblomma, en anrik medicinalväxt som använts länge till ömtålig hud. Ringblomsextraktet ger även cremen dess varierande och unika färg.Rapsolja, Jojobaolja, Sheasmör och Bivax har en mycket vårdande, skyddande och uppmjukande effekt.


Pris 99 SEK

(Värde 149 SEK)


Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.