Nyheter

                     Eye mask

Eye Mask är en lugnande mask med Vit Lera och Cederträextrakt. Den används på den känsliga huden runt ögat och passar alla hudtyper.

Vit Lera har en sammandragande effekt på ytliga kärl.

Cederträextrakt minskar röda och blåa toner i huden genom att öka microcirkulationen.

Eye Mask innehåller också antiseptisk Morotsfröolja och Neroliolja som lugnar den känsliga huden. Tillsammans med Olibanumolja verkar Morotsfröolja också uppstramande och ökar elasticiteten i huden.

                            399:-

                     Lip Liner


Nu finns nya, mjuka och härligt pigmentrika läppkonturpennor i vårt sortiment! Alla Lip Liner som finns i lager är med vår nya formula som är mycket mjukare än den tidigare. Samtliga läppkonturpennor är nu mer lättapplicerade, ger fin färg och en långvarig täckgrad på läpparna. 


Vi adderar också hela tre nya nyanser till sortimentet! En beigerosa penna som passar till läppstift såsom Serenity och Just Nude, en röd penna som passar till alla röda läppstift och en plommonlila penna som är ljusare än Lip Liner Cold Dark Plum som finns i sortimentet sedan tidigare.

                                 149:- st

       Lip gloss Cherry pie

Lip Gloss Cherry Pie är ett mörkrött läppglans i en kall nyans med mycket pigment. Det kan användas ensamt eller i kombination med ett läppstift.

Ett Lip Gloss från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är baserat på vegetabiliska oljor som vårdar och skyddar dina läppar.


Har du torra läppar? Applicera vårt cerat, Lip Care, för extra vård och skydd före applicering av Lip Gloss.                            179:-

       Lip care colour Red

Lip Care Colour Red är ett klarrött läppstift i en varm, transparent nyans med vacker lyster. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Ett Lip Care Colour från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar.


                    199:-

           Regenera clarity creme

Special produkt för dig med vuxen akne

Avancerad 24h Cream för att minimera och bekämpa vuxen akne.
Anti-inflammatoriska, lugnande, hudregenerande och återbalanserande kräm
med anti-age egenskaper.

Applicera morgon och kväll på ren hud

Pumpflaska 50 ml.

BESKRIVNING

Det aktiva ingredienskomplexet av mahonia, ribwort-extrakt och schisandra-frukt i kombination med salicylsyra
uppvisar antiinflammatoriska, icke-komedogena och antibakteriella egenskaper.

Huden lugnas och återgår tillbaka i balans.
Äppelsyra, pektiner, proteiner från vit lupin och gröna alger ger huden långvarig fukt.
Jästextrakt främjar kollagensyntes och förbättrar hudens elasticitet.


                                 780:-

                  Keratin Booster

Keratin Booster fyller ut skadade fransar, gör dem starka och ger dem en lyxig finish! Används i samband med Lash Lift eller Färgning av Fransar.


Innehåller keratin som bygger upp strået

Silkprotein som ger en mjuk och skyddande yta

Veteprotein som reparerar och panthenol som är fuktåtergivande.
                                179:-

                 Serum More

Serum More är ett utslätande och uppstramande serum för mogen hud. Det innehåller skyddande Mjölksyrabakterier och ett högt innehåll av ingredienser från Betor, Äpplen och Druvor som verkar återfuktande.

Ett exklusivt extrakt av det Persiska Silkesträdets bark ger detta serum dess fantastiskt lyftande och utslätande egenskaper.

Bakuchiol (Retinol) från växten Babchi (Psoralea Corylifolia) stimulerar hudens kollagenproduktion och hjälper att minska synliga ålderstecken. Det ökar också fukthalten i huden och verkar utjämnande, vilket hjälper att göra fina linjer mindre markerade.

Serum More är lätt i konsistensen och absorberas enkelt av huden.


                           499:-

Boka din egen shoppingstund! 15 egna minuter när ingen annan än du är inne på salongen.

Boka här

Vill du handla övrig tid än det som finns bokningsbart? Kom under butiksöppen tid eller skicka sms så kommer vi överens om shoppingtid för dig.