Nyheter

           Bronzer SuntanBronzer Suntan är ett solpuder med en varm, matt nyans och lättapplicerad formula. Det kan användas för att skapa en solkysst hudton eller till contouring.

Bronzer Suntan är även vacker som rouge eller ögonskugga. Det finns många möjligheter. Använd din fantasi!


                     229:- 

      Tre nya Lip care ColourLip Care Colour Blossom är ett ljust korallrosa läppstift i en varm nyans med mycket pigment och gyllene skimmer. 


Lip Care Colour Sweetheart är ett korallrosa läppstift i en varm, matt nyans med mycket pigment. 


Lip Care Colour Peachy är ett korallrosa läppstift i en varm nyans med mycket pigment och gyllene skimmer. 


                     199:- st

             Glow collectionGe din hud vacker lyster! Med vår nya palett Glow Collection kan du skapa en härligt skimrande look. . Nyanserna heter Golden Glow, Pink Glow och Bronze Glow, och finns endast att köpa genom denna palett.

Golden Glow är en varm och ljus nyans med mycket skimmer.

Pink Glow är en kall och ljus nyans med mycket skimmer.

Bronze Glow är en varm nyans med mycket skimmer. Den är fin att använda ensam men kan också appliceras ovanpå en Bronzer för att addera ett fint skimmer till solpudret.


                        299:-

                Face mask spirulina


Face Mask Spirulina är en underbart doftande ansiktsmask med Spirulina och Vit Lera. Det är en balanserande mask som arbetar med Beauty Ageing – att åldras på ett mjukt och fint sätt. Den jämnar ut hudytan och ger ett silkeslent resultat. Passar alla hudtyper, särskilt hud med akne.


Spirulina är en alg som är rik på Betakaroten och E-vitamin, vilka är fuktgivande och hjälper att minska synliga ålderstecken i huden.

Vit Lera används för att behandla ytliga blodkärl och minska rodnader i huden. Lera har även en sammandragande effekt på porer. 
                                 299:- st

     Blusher Desert Rose


Blush Desert Rose är ett högpigmenterat puderrouge i en varm nougatrosa nyans. Det innehåller även ett lätt skimmer som ger fin lyster till din hud.

Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Ett Blush från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som det vårdar huden och låter den andas.

Våra Blush innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.


                            189:-

     Activital creme


Dag- och nattcreme för dig 30+ med önskan om effektiv fukt, fasthet och anti-age effekt!

Intensiv, fuktgivande, regenererande 24 h ansiktscreme.


Mild, men intensiv och regenererande ansiktscreme utformad för att förbättra hudens elasticitet, fasthet och fuktighet.
Antioxidanter skyddar huden mot miljöpåverkan som bidrar till för tidigt åldrande.


Phytohormoner, Ceramider, Squalane och Argan Oil ger en intensiv dos av långvarig fuktighet till huden, vilket maximerar fastheten och lyster.
                    498:-

Boka din egen shoppingstund! 15 egna minuter när ingen annan än du är inne på salongen.

Boka här

Vill du handla övrig tid än det som finns bokningsbart? Kom under butiksöppen tid eller skicka sms så kommer vi överens om shoppingtid för dig.

      Neck and Dekolltage creme


Neck & Décolletage Cream är en utslätande creme för hals och dekolletage. Den har en rik konsistens som går väl in i huden och är speciellt framtagen för mogen hud som behöver stramas upp.

Bakuchiol (Retinol) från växten Babchi (Psoralea Corylifolia) stimulerar hudens kollagenproduktion och ökar fukthalten. Huden blir jämnare, där fina linjer och rynkor är mindre markerade.


Neck & Décolletage Cream innehåller också antiseptisk Morotsfröolja och Neroliolja som lugnar känslig hud. Tillsammans med Olibanumolja verkar Morotsfröoljan också uppstramande och ökar elasticiteten.

                            399:-