Nyheter

   

        FOUNDATION 

        FAIR BEIGE


Ny formula!

Foundation Fair Beige passar en ljus hud med neutral underton.

Foundation från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är en växtbaserad underlagscreme som ger en jämnare hudton samtidigt som den skyddar och mjukgör huden. Pigmenten ger dessutom ett naturligt solfilter. Foundation appliceras enkelt och ger en jämn finish som håller hela dagen.


                         299:-  

   

        PRICKLY PEAR OIL


Prickly Pear Oil är en exklusiv och uppstramande universalolja som kan användas till både ansikte, kropp, naglar och hår. Den utvinns genom mekanisk kallpressning av små frön från Kaktusfikon.

Oljan är rik på polyfenoler, steroler, E-vitamin, K-vitamin, zink, antioxidanter och linolsyra. Detta näringsrika innehåll har en lugnande, återuppbyggande och regenererande effekt på huden. Det hjälper även att strama upp, mjukgöra och binda fukt i huden.


                       449:-

   

AHA CLEANSING MILK


Vi utökar sortimentet av ansiktsrengöringar med AHA Cleansing Milk! Den avlägsnar orenheter och har en milt peelande effekt på huden då den innehåller naturlig AHA-syra. AHA Cleansing Milk innehåller även mjukgörande Jojobaolja som hjälper att återfukta huden och förhindra att den torkar ut efter rengöring.


                      169:-


   

 CLOSEBAX SHAMPOO

        

Ultramilt shampoo för tunt och fint hår. Hår med torr hårbotten och hårbotten med mjäll. Produkten minskar talgproduktionen, lugnar irriterad hårbotten och
reducerar klåda.


Closebax Shampoo stärker och vårdar hårets struktur. Ger ren fräsch känsla med glans och fyllighet. Obs, innehåller ej Zinkpyriton.

Ord pris 245:-


             Nu:     215:-  

   

 CLOSEBAX SCALP FLUID


Koncentrerard lösning för fet, irriterad hårbotten med eller utan klåda. Produkten minskar talgproduktionen, lugnar irriterad hårbotten och reducerar klåda.


Closebax Scalp Fluid har förstärkta egenskaper att mildra inflammation, vårdar och stärker hårbotten och dess barriär.


Ord pris 215:-


                       Nu:  180:-  

   

      CLOSEBAX CREME


Rikt återfuktande och lugnande kräm, avsedd för torr och fjällig hud, med fuktbevarande egenskaper. Produkten stärker hudens barriär och ger ökad motståndskraft. Reducerar känslighet för miljöpåverkan och har bakterie- och svamphämmande egenskaper. Closebax Cream är mild, lugnar effektivt irriterad hud och minskar rodnad. Idealisk klimatkräm och förbättring vid ultratorr hud.Ord pris 395:-     


             Nu:     320:-  

From 1/1-22 gäller: Ej Avbokad tid sk "no show" debiteras enligt gällande prislista

Boka din egen shoppingstund! 15 egna minuter när ingen annan än du är inne på salongen.

Boka här

Vill du handla övrig tid än det som finns bokningsbart? Kom under butiksöppen tid eller skicka sms så kommer vi överens om shoppingtid för dig.