Nyheter

           Bronzer SuntanBronzer Suntan är ett solpuder med en varm, matt nyans och lättapplicerad formula. Det kan användas för att skapa en solkysst hudton eller till contouring.

Bronzer Suntan är även vacker som rouge eller ögonskugga. Det finns många möjligheter. Använd din fantasi!


                     229:- 

      Tre nya Lip care ColourLip Care Colour Rebel är ett mörkt rosalila läppstift i en kall nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.


Lip Care Colour Soulmate är ett läppstift i en varm, beige nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.


Lip Care Colour Icon är ett rosa läppstift i en varm nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.


                     199:- st

             Glow collectionGe din hud vacker lyster! Med vår nya palett Glow Collection kan du skapa en härligt skimrande look. . Nyanserna heter Golden Glow, Pink Glow och Bronze Glow, och finns endast att köpa genom denna palett.

Golden Glow är en varm och ljus nyans med mycket skimmer.

Pink Glow är en kall och ljus nyans med mycket skimmer.

Bronze Glow är en varm nyans med mycket skimmer. Den är fin att använda ensam men kan också appliceras ovanpå en Bronzer för att addera ett fint skimmer till solpudret.


                        299:-

Boka din egen shoppingstund! 15 egna minuter när ingen annan än du är inne på salongen.

Boka här

Vill du handla övrig tid än det som finns bokningsbart? Kom under butiksöppen tid eller skicka sms så kommer vi överens om shoppingtid för dig.