Produkter

Maria Åkerberg är ett ekologiskt hudvårdsmärke som innehåller helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll.

Det började med att Maria Åkerberg ville öppna en egen hudvårdssalong; dessvärre hittade hon inga produkter som var tillräckligt bra utan det visade sig att alla hudvårdsserier innehöll mineraloljor och syntetiska ingredienser. Därför bestämde sig Maria Åkerberg för att ta fram egna produkter, produkter som var helt naturliga och där hon visste vad hon använde på sina kunders hud. Dessa produkter har nu blivit en hel serie.


Maria Åkerberg har även skapat behandlingen Pure Cell Treatment med växtstamceller, en helt unik behandling. Odling och produktion av dessa celler ägs av företaget.


Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom DERMANORD, företaget som producerar Maria Åkerberg. Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. DERMANORD´s affärsidé har sedan starten varit att med fullständiga innehållsdeklarationer tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt. I själva affärsidén ingår även att göra konsumenterna mer kritiska genom ökad kunskap.


Produkterna tillverkas i Sverige av ekologiska råvaror och förpackas i återvinningsbart material som även dessa tillverkas så lokalt som möjligt. Inga djurförsök förekommer och inga animaliska ingredienser används. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen  www.dermanord.se


Målsättningen med SYNCHROLINE är att få hudens funktioner att samverka för att bibehålla sitt ungdomliga ursprung och aktivt verka för frisk och fräsch hud. Produktutveckling och vetenskapliga dokumentationer garanterar dess säkerhet och effektivitet.


Hudvårdsprodukterna är skapade för att samverka med traditionell medicinsk behandling. Produkterna har som mål att passa alla hudtyper och behandla många olika hudproblem som tex. acne , rosacea, hyperpigmenteringar, åldrad hud, ärrvävnad mm. Men också att förebygga och skydda huden mot framtida hudproblem. Synchroline är en medicinsk hudvårdsserie med CE-märkta produkter.  www.synchrolineapoteket.se


Alex Cosmetic Tyskland, grundades 1939 och har sedan dess vunnit popularitet över hela världen.

Under årens lopp har linjen vuxit och förbättras för att kombinera traditionella metoder och användning av naturliga örter, med modern avancerad hudvårds teknik. Filosofin är att kombinera natur och vetenskap.

Kombinera traditionella formulas, de finaste naturliga ingredienser (örter), med teknologi och modern vetenskap, för att försäkra sig om högsta kvalité och effekt.

I denna produktserie finns produkter för Rosacea och ytliga kärl, Acne, stamcells creme för att bygga upp huden och cremer som snabbt lugnar ner irriterad o kliande hud, ex för atopiska eksem.

Forever Living Products


Dessa produkter är mycket omtyckta och säljs i runt 150 länder världen över. Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Samtliga produkter innehåller, med några få undantag, ekologiskt odlad Aloe vera. Allt från tandkräm och schampo till makeup och dryckerna med färskpressad Aloe vera. Du kommer att bli överraskad över bredden i vårt sortiment. Produkter finns för både invärtes och utvärters bruk. http://www.foreverliving.se/


Jag har även produkter från Dream Weave 38 grader mascara, Kosttillskott för huden från Alpha plus och Holistic, aluminiumfria deodorandter från bla Dr Organic

Dessutom tillbehör som make up penslar, svampar, nagelklippare, pincett, fotfil mm

Välkommen in för att se sortimentet.

Lenas Hudvård  från topp till tå   Storforsvägen 53, Piteå

        lenas@lenashudvard.se   0911- 340 11  070-378 97 46